Які послуги надає NIX Solutions

У сучасному світі бізнес і підприємництво – зовсім непроста справа, і залишатися на гребені хвилі стає все дедалі складнішим, адже ви можете зіткнутися з різноманітними проблемами в будь-який час. Звертаючись до нашої команди, ви можете бути впевнені, що будь-яка ваша проблема буде вирішена і ви отримаєте відповіді на всі запитання. NIX Solutions надає багато різноманітних послуг для задоволення будь-яких можливих потреб.

Спеціальне програмне забезпечення

Одним із основних напрямків діяльності NIX Solutions є розробка програмного забезпечення. У нашому портфоліо кілька десятків виконаних проектів – спеціалізованих інформаційно-аналітичних систем як на програмних платформах провідних світових виробників, так і на основі рішень власної розробки.

NIX Solutions
NIX Solutions various services

Часто організація потребує складного рішення, призначеного для використання лише в своїй роботі. Наша програмна платформа дозволяє швидко створювати програмне забезпечення будь-якої складності, надаючи корпоративні рішення.

Веб-розробка

NIX Solutions — професійна команда з розробки веб-сайтів. Ми пропонуємо повний спектр послуг зі створення веб-проектів – з нуля та під ключ. Ми виконуємо всі етапи розробки і таким чином ви отримуєте повністю робочий ресурс.

Ми вміємо створювати сайти, що будуть виділяти вас серед конкурентів, задовольняючи індивідуальні запити і приносячи прибуток.

Мобільна розробка

NIX Solutions створює мобільні додатки для платформ iOS та Android. Ми розробляємо ефективні рішення, які відповідають бізнес-завданням і вимогам цільової аудиторії.

Створені нами проекти конкурентоспроможні, підвищують статус бізнесу в очах споживача, відіграють важливу роль у просуванні та розвитку підприємництва.

Забезпечення якості та автоматизація контролю якості

Послуги QA допомагають забезпечити якість процесу тестування, перевірити його проведення відповідно до міжнародних стандартів тестування. Наш метод роботи — тестування кінцевим користувачем. Тому ми допоможемо скласти об’єктивну картину вашого продукту чи ресурсу.

Графічний дизайн

Ваш сайт – це обличчя вашої компанії. А головна мета веб-дизайну – утримати відвідувача на сторінці, спонукати його купити товар чи послугу. Він може передати емоції, які ви хотіли б висловити своїм клієнтам. Повага, привітність, гостинність – все це так чи інакше впливає на веб-ресурс, а тому відіграє значну роль у створенні вашого іміджу в очах клієнтів. Грамотний дизайн сайту, банерів, презентацій, груп в соціальних мережах – основа успішного бізнесу. А наша команда фахівців готова зробити для вас якісний, свіжий, сучасний дизайн, який привабить відвідувача з першої сторінки і не дозволить піти без покупки.

Віддалене адміністрування

Професіонали NIX Solutions нададуть широкий спектр послуг з віддаленого адміністрування серверів. Метою наших послуг є створення умов для безперебійної ефективної роботи сервера, обслуговування та налаштування. Наша компанія будує свою роботу на повній довірі та впевненості в нашій компетентності, економлячи ваш час та ресурси.

Цифровий маркетинг

Сучасний бізнес змінює орієнтацію і все більше звертає увагу на цільову аудиторію в інтернеті. Тому цифровий маркетинг стає все більш актуальним для розвитку бізнесу. Інтернет-маркетинг дозволяє наблизитися до клієнта, спілкуватися з ним у разі потреби, сприяє збільшенню продажів.

Управління проектами

NIX Solutions надає послуги з управління проектами будь-якої складності: підготовка, планування, впровадження рішень, консалтинг, менеджмент, навчання, супервізія.

Наші послуги спрямовані на надання консультацій щодо якісної підготовки та вчасної реалізації проектів. Ми орієнтуємося на вимоги замовника та індивідуальний підхід у експертному супроводі проектів.

ІТ-консалтинг

ІТ-консалтинг NIX Solutions дозволяє вам використовувати найкращий досвід на ринку, щоб отримати обґрунтовані відповіді на будь-які нагальні питання щодо оптимального використання ІТ у вашій компанії.

Наші компетенції дозволяють нам досягти відповідності поточним і стратегічним вимогам бізнесу, що використовується в ІТ, виявляти проблеми в організації ІТ, оцінювати їх вплив на результати діяльності компанії і вибирати рішення, формувати цільову модель підтримки діяльності клієнтів і стратегії для його виконання.

Впровадження Salesforce

NIX Solutions надає повний спектр послуг з консультування, впровадження, налаштування та інтеграції для Salesforce. Команда наших експертів може запропонувати вам послуги з вдосконалення системи, а наші консультанти допоможуть знайти правильні готові рішення для розширення можливостей Salesforce.